Jag ska strax gå ut med hunden för att trä...

Jag ska strax gå ut med hunden för att träffa en BC vid namn Laban. Han är så söt så jag vill knycka honom hem.


vinterland


Kom hit, i härnösand alltså, i torsdags och det var riktig kallt. -28. Brr. Det pågick i ett par dagar. sen var det snöstorm. så det är massa snö här<3
Det har varit toppen här. härnösand<3 
traditionell fest på dagen efter jul. jag och jossan visade norrlänningar hur man festade på riktigt! ni förstår nog att vi var aspackad! haha.
Har ni haft bra jul? det har jag! Fick fleccetröja, tshirt, presentkort från h&m, bok om mannen som lever med vargar, möte med vargar i kolmården djurpark(kan knappt vänta!), längdskidor i julklapp av älskling och älsklings familj. de är världens underbaraste människor jag känner!
Idag har jag åkt skidor med Rambo. Rambo drog mig duktigt och jag tycker det gick lite för snabb så jag trillade några ggr. Min sambo har bättre balans då fick han ta över.
hinner inte skriva mer nu. måste gå ut med vovve.

god fortsättning!


 En av jultomtens renar var här på besök.



hundmässa


Jag och min sambo åkte tidig lördag morgon ner till stockholm hundmässa. Det var trevligt. Jag har planerat att ställa ut Rambo men jag missade sista anmälningsdag så det var försent att anmäla. Klantig.
Jag shoppade


Dragbälte, 2 st kexburkar, hurtta halsband (blå var slut), reflexväst, blinkande halsband, hundens bok, två böcker av Anders Hallgren (klicker träning fick jag gratis), lite färskfoder och godis.


Jaktlydnad



Jag brukar vara med på Kajsas jaktlydnad och öppen träningar varje onsdagar och jag har inte varit där på ett tag. I onsdags var vi där och tränat jaktlydnad. Det var kul att träffa gänget igen. Jag fick veta att det var sista och kommer igen nästa år.
Vi tog upp vad vi behöver träna så tränade vi jaktfot med olika störningar, inkallning, linjetag, stoppsignal och dirigering med hjälp av extern belöning. I början gick det ok men på slutet gick det bättre.

Idag tog vi det lugnt och åkte pulka en lite stund.
Imorgon tänker jag samla ihop några folk för att ta en lång promenad med hundar.


Utställningsdebut!


I söndags var vi i Arboga på den inofficiella utställningen där. Det gjorde Rambo med bravur! trots vi har inte tränat serös på ett tag. Det var en lärorik dag.
Rambo fick Hp och även BIR, då han var den enda tollaren, Men åkte ut i första omgången i finalen.

Rambos kritik:
Bra hund o uttryck, bra bett, bra för brist för åldern, bra fram ansättning, bra päls,
bra vinklar fram o bak, bra över o under linje, bra temperament,
Mkt välvisad


 
några dagar innan utställning

 

 

 

 





RSS 2.0