skott och vilt träning


Igår var vi på jakt träning. Jag har aldrig planerat att träna jakt med Rambo sen han var valp. Nu har vi tränat med gänget ett par ggr. Det är faktiskt kul. Jag gör det för hans skull. Så det kanske blir bättre med illrarna. Rambo fick testa apportera vilt första gång. I vatten. Haha vad rädd han blev. Han simmade som fan därifrån. Men fick vända tillbaka med min kommando. Han kom tillbaka utan fågeln. Han fick sitta och se på när en annan hund apporterade den. Testade igen men icke. Jag fick vara domare åt en kille som gjorde prov i jakt. Efteråt testade vi fågel i strumpa. Det gav resultat så han vågade ta den. Testade igen. Han tog den:) Jag blev glad även han släppte den ca 1 m framför mig. Vi behöver träna mer med dirigering. Dagens träning blev mest passivitet och skott. Det klarade han bra! Han pep få ggr.

Nu ska jag kila och se på film och äta KLADDKAKA!: )

Glad midsommar!

Från 8 veckor till nu


       
      
      
      
     
     
     
     
     

GRATTIS Rambo!


Idag blir min bebis 1 år! Jösses vad tiden går fort! Rambo är det bästa som hänt mig. Han lever upp till sitt namn: )


En bild säger mer än ord


Jag formulerar mig dåligt förra inlägget. Rambo ÄR duktig. Det fanns tikar och en var i höglöp som satt i bilen.
Jag trodde han skulle springa till hundarna och hälsa. Hört att röda hundar är försiktiga. Men Rambo vill mer än gärna hälsa och erbjuder lek. Kors i taket att han gick inte hälsa dem. Han jobbade bra!

Våra andra klickerkurs var riktigt trevligt! Fick bra tips. Instruktören tycker vi gjort fantastiska framsteg och hon är mycket imponnerad:) Det blir privat träningar hos henne längre fram! Jag är taggad!

Imåndags tränade vi lite vattenapportering sen bad och lek. 













I love Rambo



RSS 2.0